Elindult a Vision Vitamin webáruház, amelyben csak a Vision biológiailag aktív étrend-kiegészítők vásárlása van lehetőség. A Vision termékcsalád minden tagja megtalálható ebben a shopban, és a könnyű áttekinthetőség miatt a termékválasztás is könnyebbé vált.

A Vision biológiailag aktív étrend-kiegészítők magas technológiával feldolgozott természetes növényi kivonatok. Összetételükben, optimális mennyiségben, vitaminok és ásványi anyagok valamint növényi hatóanyagok találhatóak. Ezek az összetevők közismert gyógynövények biológiailag aktív hatóanyagait tartalmazzák. A termékek minden összetevője kizárólag csak természetes, növényi eredetű, ami értékessé és aktívvá teszi azokat. Az összetétel pontosan, tudományosan kerül összeállításra – az emberi táplálkozás harmonikus, optimális kiegészítéséhez az egyéni igényektől függően.

A Vision biológiailag aktív étrend-kiegészítői – a természetes növényi források magas technológiájú feldolgozásának termékei. Az összetételükben az optimális vitamin-ásványi anyag komplexumon kívül vannak még növényi komponensek is. Ezek a komponensek a jól ismert gyógynövényeknek a biológiailag aktív anyagai.

A modern tudománynak és technológiáknak köszönhetően a növényekből elkülönítik azokat a biokémiai komponenseket, amelyek a megfelelő hatást biztosítják, vagyis a biológiailag aktív anyagokat (BAA). Ezen anyagokat tiszta, változatlan formában használjak fel a biológiailag aktív étrend-kiegészítőkben (BAÉ). Nem az a cél, hogy az étrend-kiegészítők finom hatásmechanizmusait részletesen kifejtsük, mivel ennek az információnak a megértése speciális tudás követel. De kötelesek vagyunk elmondani, hogy a biológiailag aktív étrend-kiegészítők minden anyaga kizárólag természetes, növényi eredetű, ezért értékesek és aktívak minden ember számára.