A ProVitamin.hu kínálatából a Natúrkozmetikum és Aromaterápia készítményeket áthelyeztük a SzépségDrogéria.hu webáruházunkba, ezáltal könnyebbé téve a termékválasztást. Ön viszont kedves Vásárlónk, továbbra is egyetlen rendelésben tudja elküldeni a vitamin és kozmetikum rendelését, mert a két webáruháznak közös kosarat fejlesztettünk.

Bármelyik webáruházban, bármilyen terméket belehelyezhet a közös kosárba, és az így összegyűjtött termékeket egyetlen rendelésként tudja elküldeni, mi pedig egy rendelésként szállítjuk ki Önnek.

A rendelés lezárása is bármelyik webáruházban történhet, hisz a közös kosár az összes terméket tartalmazza. Természetesen az árak, a kedvezmények és a bejelentkezési adatok is azonosak a két webáruházban. A ProVitamin termékkínálata már meghaladta a 15 000 terméket, amely kategóriába sorolása egyre nehezebb feladattá vált. Az áthelyezésből eredően kozmetikum kínálatunk átláthatóbb lett, nincsenek hosszú menürendszerek és a végtelenségbe lenyúló kategóriák.

Bízunk benne, hogy a “2 áruház + 1 kosár” fejlesztéssel még kényelmesebbé vált a termékek közötti böngészés és vásárlás.