Organic Force gyümölcs-zöldség koncentrátumok béta-glükánnal gyerekeknek és felnőtteknek!

Organic Force gyümölcs-zöldség koncentrátumok béta-glükánnal gyerekeknek és felnőtteknek!

Az Organic Force zöldség-és gyümölcskoncentrátumok kitűnő minőségű, részben, bio zöldség-gyümölcsből készülnek, jelentős mennyiségű antioxidáns hatású polifenol és flavonoid vegyületet tartalmaznak, illetve megtalálható bennük az a béta-glükán is, amelyik a világ egyik leghatékonyabb immunstimuláló anyaga. Ezek a kimagasló minőségű koncentrátumok 100%-ban természetes összetétellel rendelkeznek, és nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, tartósítószert vagy színezőanyagot sem. Kitűnő immunerősítő hatásuk mellett nagymértékben támogatják a kiegyensúlyozott és tápanyagokban gazdag étkezést magas vitamintartalmuknak köszönhetően.

Organic Force gyümölcs-zöldség koncentrátumok béta-glükánnal gyerekeknek és felnőtteknek!

Yestimun béta-glükán

A béta-glükán egy olyan természetben is fellelhető poliszacharid, ami igazoltan az egyik legjobb természetes immunsejt stimuláló anyag. A béta-glükán tudományosan bizonyítottan biológiai védekezőrendszer modulátor (BDM), amely mozgósítani és befolyásolni tudja az immunrendszert, így fogyasztásával természetesen, biztonságosan és elképesztően hatékonyan növelhetjük a szervezet védekezőképességét, aminek köszönhetően jelentős védelmet biztosíthat a fertőző betegségek és a különféle környezeti ártalmak ellen is. A béta-glükán nagyszerű immunerősítő hatással bír, képes hozzájárulni a felső légúti rendszer egészségének fenntartásához, valamint aktiválni tudja a szervezet saját védekezőképességét.

A béta-glükán feldolgozásában kiemelt szerepet játszanak a makrofágok és az immunrendszer egyéb sejtjei, aminek köszönhetően a szervezet ellenálló képessége komoly segítséget kap a béta-glükán bevételét követően, ezáltal hatékonyabban védheti ki a fertőzéseket, illetve gyorsabbá és könnyebbé válhat a gyógyulás folyamata. Mivel a béta-glükán a bevételtől számítva 24-72 órán belül fejti ki hatását, ezért ajánlott naponta fogyasztani, ugyanis a béta-glükán által aktivált neutrofileknek (a veleszületett immunrendszer sejtjeinek) élettartama legfeljebb 2 nap.

A béta-glükán étrend-kiegészítő formájában történő fogyasztása teljesen biztonságos, mivel nem pörgeti túl az immunrendszert, hanem csak egy már hiányzó természetes stimuláló hatást fejt ki. Emiatt a béta-glükán folyamatosan, megszakítások nélkül fogyasztható hosszú távon is, a fertőzéses, járványos időszakokban pedig különösen célszerű naponta pótolni.

A béta-glükán hármas hatással rendelkezik:

 • csökkenti a megfázásos, meghűléses betegségek kialakulásának kockázatát
 • kialakult betegség esetén enyhébb tünetekre lehet számítani
 • betegség esetén a gyógyulás gyorsabb, könnyebb lehet

“A béta-glükán napi szedése 66%-kal csökkenti a felső légúti fertőzések gyakoriságát. Ez a természetes összetevő segít megőrizni az egészségünket és csökkenti a betegség időtartamát.”

US Clinical Research organisation H&J CRO International Inc.

www.nutraingredients.com.

Gyerekeknek készült szuperlekvárok

A gyerekek szervezete közösségben különösen ki van téve a baktériumok, vírusok, paraziták és egyéb kórokozók támadásainak. Amikor például egy gyermek kapcsolatba kerül egy beteg társával, akkor rendkívül fontos, hogy abban a pillanatban képes-e arra a gyermek saját védekezőképessége, hogy azonnal megkezdje a támadást a szervezetbe kerülő kórokozók ellen. Magyarán szólva, hogy megfelelő készenlétben áll-e a gyerek immunrendszere, valamint, hogy képes-e helyes immunválaszt adni.

Ehhez a folyamathoz járulhat jelentősen hozzá a béta-glükán, mely egy olyan természetes vegyület, ami készenlétben képes tartani a veleszületett immunfunkciókat a nap 24 órájában.

A béta-glükán fogyasztása ajánlott:

 • Legyengült immunrendszer esetén.
 • Ősszel, télen és tavasszal folyamatosan.
 • Amikor a gyermekek közösségbe járnak, ezért fokozottan ki vannak téve a fertőző betegségeknek.
 • Megfázás, torokfájás, gyulladás vagy más betegség első tünetei esetén nagyobb adagban.

Dr. Ketskés Norbert orvos, táplálkozástudományi szakértő szerint az (1,3-1,6) béta-glükán egy fantasztikus példája annak, hogy a szervezet ellenálló képességét teljes mértékben természetes összetevőkkel is lehet erősíteni. Tapasztalatai szerint a béta-glükán:

 • növeli a szervezet védekezőképességét a legtöbb mikroorganizmussal szemben, akár bakteriális, akár vírusos fertőzések esetén is;
 • modulálja az immunrendszert;
 • hozzájárul a felső-légúti rendszer egészséges működéséhez;
 • csökkenteni tudja a megbetegedés kockázatát és a betegség súlyosságát is;
 • képes csökkenteni a stressz egészségkárosító hatásait fizikai és mentális értelemben is;
 • csökkentheti az allergiás megbetegedések kialakulásának kockázatát, valamint enyhítheti a már meglévő allergiás tünetek súlyosságát.
Organic Force gyümölcs-zöldség koncentrátumok béta-glükánnal gyerekeknek és felnőtteknek!

MINI Manó Manna

Ez a készítmény 1-3 éves korú gyermekek számára készült kiváló, részben bio minőségű alapanyagokból.

 • 1-3 éves kor között ajánlott adni a gyermeknek, ha már bölcsődébe vagy közösségbe jár, esetleg ki van téve a fertőzéseknek idősebb testvérei miatt.
 • Található benne az immunrendszert aktiváló béta-glükán (napi 60 mg/adag).
 • Jelentős mennyiségű antioxidáns vegyületet és flavonoidot tartalmaz.
 • Segít a napi gyümölcs-zöldségbevitel pótlásában.
 • Tartalmaz bodzát, fekete ribizlit, céklát, áfonyát, meggyet, fekete berkenyét, vörös szőlőt, csicsókát és almarostot.

A megújult csomagolással és összetétellel rendelkező MINI Manó Manna 15%-kal több gyümölcsöt és zöldséget tartalmaz, még jobban besűrítve, 84%-os sűrűségűre. A korábban alkalmazott almapektin helyett almasűrítmény került a készítménybe, ami által megszűntek az apró szemcsék a koncentrátumban, így teljes mértékben egynemű állagúvá és könnyebben fogyaszthatóvá vált. A koncentrátumban az 1-3 év közötti kisgyermekek számára is fogyasztható mennyiségű béta-glükán található, ami által a legkisebbek immunrendszere is biztonságosan aktiválható.

MINI Manó Manna Elixír összetevői:

9-féle – magas vitamin és hatóanyag tartalmú – gyümölcs-zöldség sűrítményét tartalmazza + immunrendszert aktiváló béta-glükán is található benne:

Meggy: nagy mennyiségű A- és B-vitamin, kálium, magnézium és vas található benne, gyulladáscsökkentő, antibakteriális, antivirális hatású.

Bodzabogyó: nagyon hatékony a megfázás kezelésében, hozzájárul a vírusok elleni védekezéshez, hatást gyakorol a különböző légúti kórokozó vírusokra.

Alma: sok antioxidáns flavonoid vegyület található benne, erősíti az immunrendszert.

Fekete berkenye: tartalmazB2-, B6- és C-vitamint, gyulladáscsökkentő, immunerősítő, segíti az emésztést, illetve a szív- és érrendszert.

Áfonya: kitűnő antioxidáns és gyulladásgátló hatással rendelkezik.

Vörös szőlő: található benne vas, magnézium, folsav és B-vitaminok, antioxidáns, béltisztító és regeneráló hatású.

Fekete ribizli: sok C-vitamint és vasat tartalmaz, kiemelkedő pektintartalmával támogatja a bélflóra egészségét, tartalmaz A-vitamint, B1-, B2-és B6-vitamint, E-vitamint, magnéziumot és foszfort is.

Csicsóka: hozzájárul az immunrendszer működéséhez, a bélflóra helyreállításához.

Cékla: kitűnő vasforrás, immunerősítő, hozzájárulhat az általános egészségi állapot javításához.

+ napi adagban 60 mg béta-glükán

Manó Manna Elixír

A készítmény 2,5-3 éves kortól adható gyermekeknek.

 • Kiváló, részben bio minőségű alapanyagokból készült szuperkoncentrátum.
 • 2,5-3 éves kortól ajánlott a gyermekeknek adni, ha már óvodás vagy iskolás.
 • Tartalmaz az immunrendszert aktiváló béta-glükánt (napi 120 mg/adag).
 • Segíthet a napi gyümölcs-zöldségbevitel pótlásában.
 • Található benne vörös szőlő, fekete berkenye, áfonya, bodza, cékla, csicsóka, fekete ribizli, meggy és almarost.
 • Antioxidáns- és flavonoidtartalma kiemelkedő.

A megújult csomagolással és összetétellel rendelkező koncentrátum 15%-kal több gyümölcs és zöldség felhasználásával készült, még jobban besűrítve (82%-os sűrűségűre!). A korábban alkalmazott almapektin helyett almasűrítmény került bele, így megszűntek az apró szemcsék a készítményben, ezáltal teljesen egynemű állagú, könnyebben fogyasztható lett.

Manó Manna Elixír összetevői:

A Manó Manna Elixír tartalmaz Yestimun béta-glükánt és 9-féle – magas vitamin és hatóanyag tartalmú – gyümölcs-zöldség sűrítményét:

Fekete berkenye: B2-, B6- és C-vitamin forrás, gyulladáscsökkentő, immunerősítő, támogatja a szív- és érrendszert és az emésztést.

Fekete ribizli: nagy mennyiségű C-vitamint és vasat tartalmaz, található benne A-vitamin, B1-, B2-és B6-vitamin, E-vitamin, magnézium és foszfor is, magas pektintartalmának köszönhetően pozitívan befolyásolhatja a bélfóra egészségét.

Alma: magas flavonoid tartalommal rendelkezik, immunerősítő hatású.

Bodzabogyó: nagy segítséget nyújthat a megfázás kezelésében, támogatja a vírusok elleni védekezést, hatással van a különféle légúti kórokozó vírusokra.

Vörös szőlő: van benne vas, magnézium, folsav és B-vitaminok, tisztítja a beleket, regeneráló és antioxidáns hatással bír.

Csicsóka: elősegíti a bélflóra helyreállítását és az immunrendszer megfelelő működését.

Áfonya: kivételesen hatékony gyulladásgátló és antioxidáns hatású.

Cékla: az egyik legjobb vasforrás, immunerősítő hatású, javíthatja az általános egészségi állapotot.

Meggy: tartalmaz sok A- és B-vitamint, káliumot, magnéziumot és vasat, gyulladáscsökkentő, antibakteriális, antivirális hatású.

+ napi adagban 120 mg béta-glükán

Bioconnect Kids szuperlekvár

A készítmény 2,5-3 éves kortól adható gyermekek számára.

 • Kiváló, részben bio minőségű alapanyagokból készült szuperkoncentrátum.
 • 2,5-3 éves kortól javasolt adni a gyermeknek, amikor már óvodás vagy kisiskolás.
 • Tartalmaz az immunrendszert aktiváló béta-glükánt (napi 120 mg/adag).
 • Segíthet a napi gyümölcs-zöldségbevitel pótlásában.
 • Található benne cékla, csicsóka, meggy és vörös szőlő is.
 • Jelentős mennyiségű antioxidánst és flavonoidot tartalmaz.

Mit tartalmaz a Bioconnect Kids Szuperlekvár?

A Bioconnect Kids koncentrátumban csak és kizárólag természetes összetevők találhatóak, így gyermeke a legjobbat kapja.

Yestimun béta-glükán (120mg/nap)

Vörös szőlő sűrítmény: található benne vas, antioxidáns és regeneráló hatású.

Cékla sűrítmény: kitűnő vasforrás, ami által támogatja a normál szellemi fejlődést és működést, valamint az immunrendszer egészséges működését.

Meggy sűrítmény: antibakteriális és antioxidáns hatású, hozzájárul a normál immunműködéshez.

Csicsóka sűrítmény: elősegíti a bélflóra regenerálódását, amivel képes javítani a vitaminok és tápanyagok felszívódását a bélben, így támogatja az immunműködést.

Felnőttek és 12 éven felüli gyerekek számára készült szuperkoncentrátumok

Kiknek és miért érdemes fogyasztani a készítményeket?

 • 12 éven felüli gyerekeknek az immunrendszer erősítéséhez, a védekezőképesség fokozásához.
 • Kisgyermekes szülőknek.
 • Sportolóknak és idősebb embereknek.
 • Energiahiány, kimerültség esetén.
 • Stresszes vagy járványos időszakban.
 • Ha nem eszünk rendszeresen elegendő zöldséget, gyümölcsöt.
 • Amennyiben rendszeresen elkapjuk a különféle fertőzéseket a környezetünktől.
 • Ha egy-egy betegség után nehézkesen, lassan tudunk csak felgyógyulni.
 • Amennyiben gyermekünk gyakran fertőz meg minket, vagy attól tartunk, nehogy mi adjunk neki át valamilyen betegséget.
 • Azoknak, akik közvetlenül ki vannak téve a fertőző betegségeknek, antibiotikumot kell szedniük, vagy csak lassan és nem teljesen gyógyulnak meg általában.
 • A megfázás vagy a torokfájás első tüneteinek tapasztalásakor.

Organic Force Béta-glükán Elixír

Ez a készítmény 12 éven felüli gyerekeknek és felnőtteknek készült.

 • Kiváló, részben bio minőségű alapanyagokból készült szuperkoncentrátum
 • Hozzájárulhat a fertőző betegségek megelőzéséhez és kezeléséhez.
 • Tartalmaz az immunrendszert aktiváló béta-glükánt (napi 250 mg/adag).
 • Található benne bodza, meggy, fekete ribizli, almarost, vörös szőlő, csicsóka, áfonya, fekete berkenye és cékla.
 • Hozzájárulhat a napi gyümölcs-zöldségbevitel pótlásához.
 • Kiemelkedő flavonoid- és antioxidánstartalommal rendelkezik.

A megújult csomagolással és összetétellel rendelkező Béta-glükán Elixír 15%-kal több gyümölcs és zöldség felhasználásával készült, még jobban besűrítve (82%-os sűrűségűre!). A korábban felhasznált almapektin helyett almasűrítmény került a készítménybe, aminek köszönhetően megszűntek az apró szemcsék a koncentrátumban, ezáltal teljesen egynemű állagúvá, könnyebben fogyaszthatóvá vált.

A Béta-glükán Elixír összetevői:

A szuperkoncentrátumban található Yestimun béta-glükán és 9-féle – magas vitamin és hatóanyag tartalmú – gyümölcs-zöldség sűrítménye.

Meggy: sok A- és B-vitamint, káliumot, magnéziumot és vasat tartalmaz, gyulladáscsökkentő, antibakteriális, antivirális hatással rendelkezik.

Csicsóka: hozzájárulhat a bélflóra helyreállításához és az immunrendszer normál működéséhez.

Fekete ribizli: tartalmaz A-vitamint, B1-, B2- és B6-vitamint, E-vitamint, magnéziumot és foszfort is, kitűnő vasforrás, gazdag C-vitaminban, kiemelkedő pektintartalmával pozitívan befolyásolhatja a bélflóra egészségét.

Bodzabogyó: nagyon hasznos lehet a megfázás kezelésében, hozzájárulhat a vírusok elleni védekezéshez, hatást gyakorol a különböző légúti kórokozó vírusokra.

Cékla: az egyik legjobb vasforrás, immunerősítő, javíthatja az általános egészségi állapotot.

Vörös szőlő: található benne folsav, magnézium, vas és B-vitaminok, antioxidáns, regeneráló és béltisztító hatással bír.

Alma: sok flavonoidot tartalmaz, immunerősítő hatású.

Fekete berkenye: tartalmaz B2-, B6- és C-vitamint, gyulladáscsökkentő, immunerősítő, hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészségéhez és a normál emésztéshez.

Áfonya: kiemelkedő antioxidáns és gyulladásgátló hatással rendelkezik.

+ napi adagban 250 mg béta-glükán

VitalElixír szuperkoncentrátum

A készítmény minden korosztály számára fogyasztható.

 • Kiváló, részben bio minőségű alapanyagokból készült szuperkoncentrátum.
 • Már 6 hónapos kortól adható kisbabáknak is.
 • Hozzájárulhat a napi gyümölcs-zöldségbevitel pótlásához.
 • Tartalmaz meggyet, áfonyát, céklát, fekete berkenyét, almarostot, vörös szőlőt, fekete ribizlit, bodzát és csicsókát.
 • Jelentős mennyiségű antioxidáns és flavonoid található benne.

A VitalElixír egy olyan természetes gyümölcs-zöldség szuperkoncentrátum, ami jelentősen hozzájárulhat a szervezet vitalitásához, fittségéhez a benne található természetes vitaminok és ásványi anyagok által.

Olyan természetes összetevők találhatóak benne, amelyek tápanyagai a népi gyógyászatban is elismerten:

 • Kitűnő antioxidáns, flavonoid források.
 • Természetes vitamin és ásványi anyag források.
 • Felléphetnek a vírusok ellen, különösen felső légúti megbetegedések esetén.
 • Hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez.
 • Gyulladáscsökkentő hatásúak.
 • Természetes prebiotikum tartalmukkal támogatják az emésztést.
 • Hozzájárulnak a szellemi aktivitáshoz.

A VitalElixír összetevői:

Bodzabogyó: nagy mennyiségű A-, C- és E-vitamint, káliumot, antioxidáns vegyületet és flavonoidot tartalmaz. Igen kedvező hatású lehet a megfázás, a köhögés és a felső légúti fertőzések kezelésében, valamint hozzájárulhat a meghűléses betegségek és az influenza megelőzéséhez.

Cékla: nagyszerű természetes vasforrás, nagyon magas kálium és magnézium tartalmával támogathatja a szív- és érrendszeri betegségek és a magas vérnyomás megelőzését. Található benne B1-, B2-, B6- és C-vitamin, kalcium, magnézium, kálium, réz, vas, foszfor, mangán, szilícium, nátrium, jód, bór, lítium. Immunerősítő, képes növelni a szervezet ellenálló képességét, gátolja a kórokozó baktériumok szaporodását, roborálja, élénkíti a szervezetet.

Fekete ribizli: Kiemelkedő C-vitamin tartalmával hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, az influenza elleni védekezéshez, a fáradtságérzet csökkentéséhez. Található benne A- és E-vitamin, magnézium és foszfor is. A vas, a mangán és a réz növelheti a hemoglobin és a vörösvértestek mennyiségét, ezáltal hasznos lehet vashiányos vérszegénység esetén. Magas pektintartalmával támogatja a bélflóra egészségét. A B1-, B2-, B6-vitamin védelmet biztosíthat az idegek számára.

Meggy: Bőségesen tartalmaz A-vitamint, káliumot, magnéziumiot és vasat, és nagyon sok antioxidáns is található benne. Valamennyi B-vitamin fajtát tartalmazza, így hozzájárulhat az idegrendszer működéséhez és az emésztéshez is. Gyulladáscsökkentő, antibakteriális és antivirális hatással rendelkezik.

Áfonya: Nagyon magas a káliumtartalma, de tartalmaz kalciumot, magnéziumot, vasat, foszfort, cinket, mangánt és ként is. Hatékony vértisztító, gyulladásgátló és antioxidáns hatással bír.

Alma: tartalmaz A- és C-vitamint, B-komplexet, magnéziumot, káliumot, kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot és nyomelemeket is. A benne lévő ásványok kedvező hatásúak lehetnek az emésztési rendszerre. Hozzájárul a bélflóra egészségének fenntartásához. Roppant sikeresen képes megtisztítani a májat, a vesét és a vért.

Fekete berkenye: van benne B2-, B6- és C-vitamin, immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatású, hozzájárulhat a jó emésztéshez és a szív- és érrendszer egészségéhez.

Vörös szőlő: Nagy mennyiségű antioxidáns flavonoidot, magnéziumot, folsavat, B-vitamint és vasat tartalmaz. Béltisztító és regeneráló hatású.

Csicsóka: bőséges forrása a magnéziumnak, kalciumnak, káliumnak, foszfornak és a nyomelemeknek (cink, vas, mangán, króm, szilícium), tartalmaz A-, B1-, B2- és B3-vitamint, valamint esszenciális aminosavakat is. Hozzájárulhat a bélflóra egészségéhez és az immunműködéhez is.

Ez a weboldal sütiket használ! A sütik weboldal működéséhez és az olvasó szokásokhoz kapcsolódó anonim adatokat biztosításához szükségesek a tájékoztatónak megfelelően. A weboldalon való böngészés folytatásával hozzájárulsz a sütik használatához.